www.auktionsbabe.dk
LOG IND
Velkommen til AuktionsBabe DK Største SexAuktion
Opret bruger | Opret auktion | Søg kvinder | Søg mænd | Tip Om Os | Glemt kodeord
 
ID: 57379 - Miss5550 SexDate  
[ SE FLERE BILLEDER ]
Alder: 25 år. Intimbarberet: Ja altid
Højde: 165 Cm. Civilstatus: Single
Vægt: 52 Kg. By: Langeskov
Dage Timer Minutter
Skriv dit bud her HØJESTE NUVÆRENDE BUD 1500 Kr.
Jeg er en kvinde på 24 år, med snart 3 års erfaring med Sugardating. Det sidste års tid har jeg dog haft en fast Sugardaddy, som nu er flyttet til udlandet. Derfor har jeg oprette mig herinde, for at se efter hvad der skulle gemme sig :)

Hvad forventer jeg af dig?
- Du skal være en Gentleman på min. 30 år.
- Du skal ikke bare komme for at få et engangsknald.
- Velsoigneret.
- Respekt over for mig :)
- Det gør ikke noget at du er gift.

Til gengæld er det selvfølgelig gensidig fra min side, hvor det intime selvfølgelig er en del af det (Tissebæ er no go), da jeg altid har haft en "kærlighed" for ældre mænd, som har styr på sit liv.
Mit fortrukne tøj at møde op i er: Et par stramme jeans med en lille top og stiletter eller en kort kjole og stiletter. Andet kan selvfølgelig aftales :)

Hvis du mener at overstående lyder noget, som noget for dig og du kan leve op til mine krav, så kan du fange mig på mail: miamusen93@outlook.com

Du kan ikke byde to gange i træk på en auktion. Du forpligter dig ikke til at købe daten. Prøv dog at forholde dit bud seriøst.. Der bliver ikke trukket penge på dit betalingskort, når du byder på eller vinder en auktion. Dit profilbillede og din e-mail bliver tilgængelige for auktionsudbyderen, når du byder på en auktion.