www.auktionsbabe.dk
LOG IND
Velkommen til AuktionsBabe DK Største SexAuktion
Opret bruger | Opret auktion | Søg kvinder | Søg mænd | Tip Om Os | Glemt kodeord
 
ID: 54147 - transvestit sgr SexDate  
[ SE FLERE BILLEDER ]
Alder: 43 år. Intimbarberet: Ja altid
Højde: 174 Cm. Civilstatus: Single
Vægt: 120 Kg. By: Århus v
Timer Minutter Sekunder
Skriv dit bud her HØJESTE NUVÆRENDE BUD 100 Kr.
Jeg har opført mig som kvinde, da jeg elsker at gå dameklæder, støvletter, kunstige bryster, kunstige negle, psryk og makeup. Men ellers er jeg til begge køn. Når jeg er på arbejde eller sammen med familien er jeg klædt i mit normale tøj, nemlig mandetøj.

Jeg er en transvestit, som søger kvinder, mænd, par, ladyboys, shemales og transkønnet.

Jeg er 41 år og bosat i Århus. Jeg har været transvestit nu i mere end 12 år, og tro mig, jeg nyder det stadigvæk i dag.

Min målgruppe er mænd, kvinder, par og transkønnet mellem 18 og 56 år. Mens målgruppen for ladyboys, shemales og transseksuelle er 18 til 40 år. Ens for begge målgrupper er, at grænserne kan rykkes, hvis jeg finder dig interessant.

Mænd:
Søger en eller flere som vil give mig pik og sperm i dag mellem kl 22 og 01, enten lige på eller i gangbang uden sutten, uden kyssen og uden gummi. Jeg vil være klædt i lak kjole, g streg, selvsiddende strømper, støvletter, bh, kunstige silikone bryster, kunstige negle, lidt makeup og paryk. Klar til brug gerne også af flere mænd på samme tid.

Transvestitten tilbyder:

Sgr efter den store guldmedalje disse dage:

Mandag

Tirsdag

Onsdag måske tidligere end kl 22-01

Torsdag måske tidligere end 22-01

Fredag

Lørdag

Søndag 12—01

Jeg er en transvestit, som tilbyder sig til aktive mænd.

Krav til gangbang:

1. Uden sutten

2. Uden kyssen

3. Uden gummi

4. Jeg er den eneste passive til stede

5. Jeg har stedet i Århus

6. Jeg bruger hænderne, istedet for munden

7. Alt sperm skal i røven på mig. Vil fyldes helt op

8. Ingen mærker. Er ikke til SM, bongage, tis & bæ, ingen sperm på kroppen, heller ikke i munden

9. Får I mig udvidet nok, tager jeg med glæde imod to pikke på samme tid

Pb mig, hvis du er klar til min røv....

Jeg vil modtage alt den pik og sperm som jeg kan få i min røv, og får I mig udvidet nok, tager jeg med stor glæde imod to pikke på samme tid i røven..

Leg med mine bryster mens du/ I knepper min røv enten liggende med samlet ben-, doggy- eller missionær stillingen.

Hvis I vil have mig som stuepige, til en komsammen, skal I endelig sige til. Jeg ankommer som mand, klæder om til fræk stuepige uniform samt frækt lingeri, makeup, paryk, kunstige bryster, kunstige negle og støvletter. Alle deltagerene skal kun være aktive mænd, som er klar på at bruge min røv.

Kvinder:

Ved kvinder er min målgruppe 18—56 år. Her sgr jeg en kvinde, som er klar til alt dette: sex, leg, hygge, billeder, slavinde, gør som jeg siger, trusseløs, sex både indenfor og ude i naturen hele året rundt. Hvis der findes en kvinde som er interesseret i dette, kontakt mig gerne.

Par:
Ved par, lyder det således. Først skal jeg være sammen med kvinden alene og uden tilskuere hele vejen igennem. Derefter sammen med manden alene og igen uden tilskuere. For til sidst være sammen med begge to på samme tid. Men husk det er uden gummi og uden sutten fra min side. Samt alt spermen skal langt op i min røv.

Du kan ikke byde to gange i træk på en auktion. Du forpligter dig ikke til at købe daten. Prøv dog at forholde dit bud seriøst.. Der bliver ikke trukket penge på dit betalingskort, når du byder på eller vinder en auktion. Dit profilbillede og din e-mail bliver tilgængelige for auktionsudbyderen, når du byder på en auktion.