www.auktionsbabe.dk
LOG IND
Velkommen til AuktionsBabe DK Største SexAuktion
Opret bruger | Opret auktion | Søg kvinder | Søg mænd | Tip Om Os | Glemt kodeord
 
ID: 55827 - Domitrisse6400 SexDate  
[ SE FLERE BILLEDER ]
Alder: 48 år. Intimbarberet: Ja altid
Højde: 167 Cm. Civilstatus: Single
Vægt: 68 Kg. By: Sønderborg
Timer Minutter Sekunder
Skriv dit bud her HØJESTE NUVÆRENDE BUD 200 Kr.
Slave i Sønderjylland søges

Du skal være 100% lydig over for din Domina. Hun tolerer ikke ulydighed, for det vil blive straffet. Slaven er intet værd. Hele slavens verden kredser om din Domina.
Din Domina forventer, at du kan være til rådighed min 2 gange i måneden og slikke hendes Lårlange Støvler skinnende rene. Hvis du gør det rigtig godt, så kan du få lov til at slikke din Dominas dejlige fisse.

Når jeg ikke er Domina er jeg nu en meget stille og rolig kvinde, med et godt job og en fast indkomst, som selvfølgelig også er til ganske 'almindelig sex' :)
Jeg har været single i et par år (Skilt) og nu den sidste er fløjet fra reden, så er der lidt mere plads i det frække hjørne. Derfor søger jeg en fast sexpartner / slave :)

Du kan ikke byde to gange i træk på en auktion. Du forpligter dig ikke til at købe daten. Prøv dog at forholde dit bud seriøst.. Der bliver ikke trukket penge på dit betalingskort, når du byder på eller vinder en auktion. Dit profilbillede og din e-mail bliver tilgængelige for auktionsudbyderen, når du byder på en auktion.