www.auktionsbabe.dk
LOG IND
Velkommen til AuktionsBabe DK Største SexAuktion
Opret bruger | Opret auktion | Søg kvinder | Søg mænd | Tip Om Os | Glemt kodeord
 
ID: 55097 - guldpigerne SexDate  
[ SE FLERE BILLEDER ]
Alder: 34 år. Intimbarberet: Ja altid
Højde: 177 Cm. Civilstatus: Single
Vægt: 61 Kg. By: aarhus
Timer Minutter Sekunder
Skriv dit bud her HØJESTE NUVÆRENDE BUD 100 Kr.
Pæn 28 år dansk pige, 156 cm og 53 kg. tilbyder ægte kæresteoplevelser.

jeg en superskarp 28 årig, velskabt slank dansk kvinde med langt glat mørkt hår. jeg måler 156 frække cm og vejer 53 kg. jeg er så heldig at være velsignet med et betagende smukt hjerteformet ansigt, med de mest utrolige hypnotiserende blå øjne ,2 min lange slanke hals giver banditten en omgang fræk deep throat. mine frække sutte glade læber giver det bedste blow i byen ;) faste ung pige b-skåls bryster - fræk talje. en trimmet stram og drivvåd liderlig lille fisse der spinder af velvære ved gensidige franske fornøjelser. en herrefræk lille fast numse fuldender helheden.

jeg tilbyder en ægte kæreste oplevelse hvor jeg giver et varmt blowjob og du meget gerne komme mig på kroppen.
det er vigtigt for mig at vi begge for en dejlig oplevelse, jeg sætter pris på nydelse..

hos mig kan du både få en lækker kæreste oplevelse samt den mere kinky side med goldenshower, sorte kys og anal hvis du ikke er for stor *sf*

Du kan ikke byde to gange i træk på en auktion. Du forpligter dig ikke til at købe daten. Prøv dog at forholde dit bud seriøst.. Der bliver ikke trukket penge på dit betalingskort, når du byder på eller vinder en auktion. Dit profilbillede og din e-mail bliver tilgængelige for auktionsudbyderen, når du byder på en auktion.