www.auktionsbabe.dk
LOG IND
Velkommen til AuktionsBabe DK Største SexAuktion
Opret bruger | Opret auktion | Søg kvinder | Søg mænd | Tip Om Os | Glemt kodeord
 
ID: 56829 - duvedhvadduvil SugarDate  
[ SE FLERE BILLEDER ]
Alder: 32 år. Intimbarberet: Nogle gange
Højde: 170 Cm. Civilstatus: Single
Vægt: 70 Kg. By: københavn
Timer Minutter Sekunder
Skriv dit bud her HØJESTE NUVÆRENDE BUD 100 Kr.
100% naturlig, sydlig og slank babe med flotte former søger én at forkæle med pirrende fotos og videoer. I starten driller jeg dig, men som tiden går, bliver jeg mere og mere direkte - og jeg elsker at få din pik til at dunke mens du sidder på arbejdet og at få dine fantasier til stjernerne.
Jeg vil se dig onanere og jeg vil sende dig billeder og videoer som ingen andre. Måske du også ønsker at få tilsendt sko, strømper, trusser eller andet? Fortæl mig din fantasi - jeg bliver så liderlig af at opfylde den!!

OBS: sælger som udgangspunkt ikke sex og vil ikke mødes! Er netop på udkig efter en mand der vil være med til at blive forført via billeder og videoer fra mig - og som vil sende en onani-video eller lignende retur. Mmmm.. glæder mig allerede til at gøre dig liderlig!
Vi må se hvad det fører til med tiden....... ;)

Du kan ikke byde to gange i træk på en auktion. Du forpligter dig ikke til at købe daten. Prøv dog at forholde dit bud seriøst.. Der bliver ikke trukket penge på dit betalingskort, når du byder på eller vinder en auktion. Dit profilbillede og din e-mail bliver tilgængelige for auktionsudbyderen, når du byder på en auktion.